INFORMATION OM VACCINATIONSBEVIS

Regeringen har beslutat att vaccinationsbevis kan införas för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer inomhus från och med den 1 december 2021. Vi kommer tillämpa vaccinationsbevis i samband med julkonserten i Undersåkers kyrka.

Ett vaccinationsbevis ordnar du enkelt via www.covidbevis.se

Kontrollen görs innan du går in i kyrkan. Ha vaccinationsbeviset redo tillsammans med legitimation. Glöm inte heller din biljett. Kom i god tid före konserten då det kan bli köbildning vid ingången i samband med kontrollen. Kyrkan öppnar en timme innan konsert och vi bjuder på glögg utanför ingången. 

Du kan visa ditt vaccinationsbevis digitalt på din telefon eller på papper. Vi kommer att scanna det för att verifiera det. Observera att det endast är ett giltigt vaccinationsbevis som kommer att godtas. Intyg om genomgång infektion eller negativt test gäller inte.

Personer som inte kan vaccinera sig av medicinska skäl kan visa upp ett läkarintyg i stället.

Om du saknar vaccinationsbevis har du möjlighet att återlösa biljetten och få tillbaka pengarna minus en bokningsavgift. Svara på detta mail i så fall så hjälper vi dig. Sista datum för att få pengarna tillbaka är måndag 6 december.

Här finns mer information:

https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/svar-pa-vanliga-fragor-om-covidbevis/

Vi ses!

Varma hälsningar Undersåkerskören